ONTWIKKELEN VAN JOUW L&D ORGANISATIE / TEAM

In een wereld van snelle en vooral continue verandering is het belangrijker dan ooit om kwaliteit in het oog te houden. Als Pink Coat vinden we het belangrijk dat we de Learning & Development professie helpen met het bereiken en behouden van een hoge kwaliteit, juist omdat de wereld zo snel verandert. Doen we wel werkelijk wat we beloven en helpen we de business echt met het invullen van de leer- en ontwikkelbehoeften? Het is goed om af en toe jezelf eens even in de spiegel aan te kijken. En dat geldt voor ons allemaal, of je je nu intern met opleiden bezighoudt, een consultancy organisatie bent of een leverancier van learning technologie.
Daarom is Pink Coat partner van het Learning & Performance Institute. Samen zetten we vol in op de kwaliteit van de Learning & Development professie.

Wat doen we?

De LPI heeft vele diensten voor organisaties en professionals in onze sector, maar in 2016 gaan we vooral focussen op accreditaties. Er zijn vier verschillende accreditaties die we aan gaan bieden:

Opleidingsafdelingen binnen organisaties
Leveranciers van leeroplossingen en diensten
Leveranciers van leeroplossingen en diensten
Leveranciers van learning technologie

Waarom zou je je laten accrediteren?

Wat is nu eigenlijk de waarde van zo’n accreditatie? De reden dat Pink Coat voor dit framework heeft gekozen zijn de volgende:

Je krijgt een advies op basis van een internationale benchmark – hoe verhoudt jouw werk zich tot die van andere afdelingen binnen vergelijkbare organisaties? Zo wordt een rondje langs de velden wel heel makkelijk gemaakt!
Je wordt begeleid op basis van mentoring, niet alleen door het proces van de accreditatie maar ook daarna. Dat betekent dat je er niet alleen voor staat in het maken van strategische plannen en het bepalen van je route. Waarin ga je investeren in 2016 – waar moet je als learning professional je pijlen op richten, waar kan je het beste in investeren, wat doe je goed en waar besteed je te weinig aandacht aan. Dat scheelt een heleboel uitzoekwerk;
Je wordt onderdeel van een netwerk van experts die al jaren in de industrie werkzaam zijn en je kunnen helpen om de volgende stap te maken en zich verbonden hebben als consultant aan de LPI. En dat zijn grote namen kan ik je vertellen. Lees meer…
Je wordt onderdeel van een internationaal netwerk van organisaties waarmee je kan sparren en partneren

EVENTS & SPREKERSCHAP

Henriette is ervaren spreker en moderator op (internationale) events. Ze spreekt over diverse thema’s binnen Learning & Development. Daarnaast zijn we als organisatie graag aanwezig op congressen rondom L&D. Nieuwsgierig waar we zullen zijn? 2016 ziet er ongeveer zo uit:

Learning & inspiration event: 27 januari, event for learning managers
Learning Technologies – 3 + 4 feb
Learning Live (sept)
Learning 2016, Orlando

Let's work on your exciting new project together!