Pink Coat Learning Community

Learning Community. Daar zijn er natuurlijk al honderden van. Waarom beginnen we er dan aan?

Pink Coat staat voor leren. Een leven lang leren. En dat doen we zelf dus ook. Waarom zouden we die inzichten, onderzoeken, interessante mensen en boeken niet met jullie delen? En er samen over sparren?

In 2020 bieden we onder andere een reeks virtual classrooms aan. Deze reeks heet: Henriette onderzoekt...¬†De onderwerpen zullen je misschien verbazen...! Het zijn onderwerpen die niet direct allemaal uit Learning & Development hoek komen, maar wel allemaal onderwerpen die ons dingen leren over leren. En let op, Henriette onderzoekt, dus ze heeft niet alle antwoorden ūüėČ We gaan werken met groepen van maximaal 15 personen, dus wees er snel bij!

Je kan de webinars als pakket allemaal volgen of je kan je per onderwerp in schrijven. Het hele pakket kost 150 euro en per webinar is het 50 euro. Middels een factuur wordt dat in rekening gebracht. Doe je mee?

pink coat & community logo-02-01

Learning Community 2020: Henriette onderzoekt...

 • Deep Work

  Cal Newport schreef een boek over Deep Work. Hij legt uit dat we in een wereld leven van snelle klusjes. Een snelle e-mail, een snel telefoontje. En dit gaat ten koste van de echte concentratie die we nodig hebben om werk op te kunnen leveren. Henriette onderzoekt het concept Deep Work: Hoe realiseren we 'deep work' voor onszelf, wat levert het ons op en waarom lukt dat niet altijd? Daarnaast deelt ze ook haar eigen ervaringen. 

  12 Juni: 09.30 - 11.00

 • Wilskracht

  Jarenlange onderzoeken naar wilskracht geven ons meer inzicht over waarom we het ene wel bereiken en het andere niet. Denk aan artiesten die dagenlang zonder eten een performance organiseren of die in ijskoud water records breken. Henriette onderzoekt wat we van wilskracht kunnen leren voor ons werk in L&D. Heeft iedereen dezelfde wilskracht? Kan je het leren? Hoe kunnen we het goed inzetten in het ontwikkelen van leerprogramma's?

  30 Juli: 09.30 - 11.00 

 • Leercultuur

  Een abstracte term: Leercultuur. Waar iedereen een eigen interpretatie van heeft. Wat is leercultuur nou eigenlijk echt? En hoe verhoudt het zich tot de organisatiecultuur. Henriette onderzoekt deze ongrijpbare term. Ze gaat op zoek naar onderzoeken die meer zeggen over leercultuur en hoe we die bijvoorbeeld kunnen be√Įnvloeden en vormgeven.
   
  20 Augustus: 09.30 - 11.00 
   
   
 • Slaap

  Slaap! We doen het allemaal, maar het blijft zo mysterieus. Matthew Walker heeft in het gelijknamige boek Slaap jarenlange onderzoek verzameld over slaap. Waarom doen we het? Waardoor slapen we soms minder goed? Henriette onderzoekt voornamelijk de relatie met leren. Wat doet slaap eigenlijk met leren, hoe belangrijk is het daar echt voor? Ze deelt haar bevindingen graag met je. 

  24 September: 09.30 - 11.00 

 • Digiziek

  Digitale transformatie. Digitalisering. De termen rondom digitaal vliegt ons om de oren. Zeker in tijden waar alles even digitaal moet. Maar hoe verslaafd zijn we inmiddels aan die technologie en onze telefoon? En wat doet dat met onze hersenen? Henriette onderzoekt onze relatie met technologie en digitalisering in deze tijd. En in welke mate het juist schadelijk is voor onze gezondheid en de manier waarop we leren. 

  29 Oktober: 09.30 - 11.00 

 • Employee Experience

  De Employee Experience. Een begrip in sommige organisaties, een vage droom in andere. Welke rol speelt L&D nou eigenlijk echt in de employee experience op dit moment, en welke rol zouden we eigenlijk moeten vervullen. Henriette onderzoekt wat een employee experience nou eigenlijk goed maakt en wat een employee journey daar wel of niet aan bijdraagt. Uiteraard is ze vooral ge√Įnteresseerd in wat dit betekent voor L&D.¬†

  26 November: 09.30 - 11.00 

 • Schrijf je in middels onderstaand formulier en vermeld hierbij of je je voor 1 van de 6 webinars aanmeldt of voor het hele pakket.

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.
 • Je gegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen rondom deze reeks webinars in 2020
 • Inschrijving betekent dat je deel gaat nemen, pas na betaling van de factuur is de inschrijving definitief¬†
 • Cancellen van deelname mag uiterlijk tot een week voor het webinar kosteloos, anders wordt 50% in rekening gebracht¬†
 • Pink Coat behoudt zich het recht voor om met data van de webinars te schuiven enkel in het geval van onvoorziene omstandigheden. Nieuwe data zal worden afgestemd met deelnemers
 • Bij het cancellen van een webinar worden de kosten geretourneerd¬†
Je moet de voorwaarden accepteren.

Let's work on your exciting new project together!