Pink Coat academy

briefcase56-Recovered

Producten. Zo'n ding met een strik eromheen. Onderstaand tref je de producten aan die we over de tijd ontwikkeld hebben.  Je weet wat je koopt en wat je kan verwachten voor een vaste prijs. Het zijn door ons (mede)ontwikkelde producten, waarvan we weten dat er behoefte aan is in de markt en dat wij de expertise bieden. Maar het zijn vooral producten die de kwaliteit van de L&D professie continu uitdagen en verhogen.

 • Blended ontwerpen

  In tijden van COVID hebben we binnen Pink Coat nog meer geleerd over online en offline leren dan daarvoor. Het was eigenlijk een hele grote speeltuin. Deze periode heeft ons ook de kans gegeven om onze methode aan te scherpen. We hebben hiervoor een heel mooi traject ontwikkeld dat we succesvol bij diverse organisaties hebben mogen inzetten. Deze opleiding wordt alleen maar InCompany aangeboden. Wil je dit ook voor jouw organisatie? Meer informatie vind je hier.

 • Teamdag L&D

  Steeds vaker worden we bij Pink Coat gevraagd om teamdagen, strategie sessies en dergelijke offsite momenten te faciliteren. We doen dit met een aantal prachtige strategie producten die we over de tijd hebben ontwikkeld. Denk aan de L&D kaart en de Value Proposition. Dus wil je een dag reflecteren en vooruit kijken of heel concreet met jaarplannen en strategie aan de slag? Meer informatie vind je hier.

 • Sterker in leren met Pink Coat - jaartraject

  Laat een van onze L&D professionals een jaar lang een dag in de week aansluiten bij jouw L&D team. Door een combinatie van werken aan project(en) en het opleiden van het team zorg je ervoor dat je binnen een jaar je L&D team naar het volgende niveau brengt! Het Booking.com Customer Service Learning team ging je al voor. 

 • Sterke trainer coachingstraject

  Krijg als trainer intensieve begeleiding en scholing gedurende 6 maanden van een zeer ervaren trainer, waardoor je nog sterker voor groepen staat en kan werken aan de specifieke zaken waar jij tegenaan loopt in het geven van trainingen 

 • Training (digitale) didactische vaardigheden

  Naast onze maatwerktrajecten rondom didactische vaardigheden bieden we ook een 2 daagse training basis didactische vaardigheden aan. Die kan toegespitst worden op digitale didactiek.   
 • Sterk in leren - Organisatie check

  Kom erachter waar jouw organisatie staat op het gebied van opleiden. Geschikt voor corporate alsook voor MKB. Geven jullie geld uit aan de juiste dingen? Wordt de prestatie van de medewerkers beter door de aangeboden opleidingen? Kom in een dagdeel achter de waarheid! 

 • LPI accreditaties

  Als mentor van The Learning & Performance Institute voeren we al 4 jaar accreditaties uit voor L&D afdelingen alsook aanbieders van leeroplossingen. Wil je naast een analyse van je prestatie ook een certificering om te laten zien dat je kwaliteit levert? Dan is dit het product voor jou! 

 • Neem contact op voor meer informatie:

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Workshop Value Proposition L&D

Wat blijkt het lastig! Je toegevoegde waarde laten zien van jouw Learning & Development team. Wij helpen!

De methode die we gebruiken voor het bepalen van de propositie van jouw team is een combinatie van Design Thinking tools en geïnspireerd door het welbekende Value proposition Template. In de workshop gaat het vaak om een van de volgende vragen:

 • Welke impact hebben we eigenlijk op de organisatie?
 • Welke activiteiten doen we nu en wat zouden we moeten doen om nog beter aan te sluiten bij de organisatiedoelen én de business/werkvloer?
 • Hoe maken we duidelijk wat we doen en welke toegevoegde waarde we als team hebben?

Graag een workshop van 4 uur, (ook online in 2 x 2 uur) waarbij jouw impact mooi inzichtelijk wordt door kritische vragen van ons team? Vraag je workshop aan!

Omdat de kracht zit in de workshop mag je het template gratis aanvragen. (Door het achterlaten van je e-mail adres kom je in ons systeem. Je wordt hooguit 1 - 3 keer per jaar geïnformeerd over zeer interessante dingen. Verder wordt er niets met je gegevens gedaan)

Aanvraag Workshop Value Proposition L&D

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Let op: De gegevens uit dit contactformulier worden NIET in een database op de website opgeslagen en worden alleen gebruikt om in contact te komen met jou.

Je moet de voorwaarden accepteren.

Workshop Analyseren leervraag

Erg populair is onze analyse workshop. Daarom zetten we die graag even in de spotlight.

Het is een combinatie van Design Thinking en elementen uit diverse analyse tools. In de workshop gaat het vaak om een van de volgende twee vragen:

 • Ik heb een uitdaging op het gebied van leren/presteren en geen idee hoe ik het op moet lossen
 • Ik heb een opleidingsvraagstuk, maar wil graag samen analyseren en vormgeven wat de inhoud en vorm van het leerproduct gaat worden

Na jaren van ervaren hebben we nu een gedegen workshop van 4 uur, waarbij je met een goede eerste opzet van je learning product én alle leeruitkomsten naar buiten loopt. Meer weten of meteen een workshop boeken? Vraag de workshop aan!

Omdat de kracht zit in de workshop mag je de infographic gratis aanvragen. (Door het achterlaten van je e-mail adres kom je in ons systeem. Je wordt hooguit 1 - 3 keer per jaar geïnformeerd over zeer interessante dingen. Verder wordt er niets met je gegevens gedaan)

Aanvraag Workshop Analyseren leervraag

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Let op: De gegevens uit dit contactformulier worden NIET in een database op de website opgeslagen en worden alleen gebruikt om in contact te komen met jou.

Je moet de voorwaarden accepteren.

Programma Design Learning Journeys

Wil je leren hoe je van je klassikale training of losse sessies een didactisch kloppende learning journey kunt maken? Pink Coat biedt een tweedaagse cursus didactische vaardigheden aan waar de focus ligt op het omzetten van jouw eigen training in een blended journey.

Vraag je cursus aan!

Omdat de kracht zit in de cursus mag je het format gratis aanvragen. (Door het achterlaten van je e-mail adres kom je in ons systeem. Je wordt hooguit 1 - 3 keer per jaar geïnformeerd over zeer interessante dingen. Verder wordt er niets met je gegevens gedaan)

Aanvraag Programma Design Learning Journeys

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Let op: De gegevens uit dit contactformulier worden NIET in een database op de website opgeslagen en worden alleen gebruikt om in contact te komen met jou.

Je moet de voorwaarden accepteren.

Ik wil gebeld worden door Pink Coat voor meer informatie