Pink Coat producten

briefcase56-Recovered

Producten. Zo'n ding met een strik eromheen. Onderstaand tref je de producten aan die we over de tijd ontwikkeld hebben.  Je weet wat je koopt en wat je kan verwachten voor een vaste prijs. Het zijn door ons (mede)ontwikkelde producten, waarvan we weten dat er behoefte aan is in de markt en dat wij de expertise bieden. Maar het zijn vooral producten die de kwaliteit van de L&D professie continu uitdagen en verhogen.

Value Proposition Template

Ja, ik ontvang graag het Value proposition Template. (Door het achterlaten van je e-mail adres kom je in ons systeem. Je wordt hooguit 1 - 3 keer per jaar geïnformeerd over zeer interessante dingen. Verder wordt er niets met je gegevens gedaan.)

Whitepaper Value proposition L&D (1)

Infographic Analyseren leervraag

Ja, ik ontvang graag de infographic Analyseren leervraag. (Door het achterlaten van je e-mail adres kom je in ons systeem. Je wordt hooguit 1 - 3 keer per jaar geïnformeerd over zeer interessante dingen. Verder wordt er niets met je gegevens gedaan.)

Infographic Analyseren leervraag

Design Proces format

Ja, ik ontvang graag Design Proces format. (Door het achterlaten van je e-mail adres kom je in ons systeem. Je wordt hooguit 1 - 3 keer per jaar geïnformeerd over zeer interessante dingen. Verder wordt er niets met je gegevens gedaan.)

Design proces_Pink Coat

Let's work on your exciting new project together!