Pink Coat producten

briefcase56-Recovered

Producten. Zo'n ding met een strik eromheen. Onderstaand tref je de producten aan die we over de tijd ontwikkeld hebben.  Je weet wat je koopt en wat je kan verwachten voor een vaste prijs. Het zijn door ons (mede)ontwikkelde producten, waarvan we weten dat er behoefte aan is in de markt en dat wij de expertise bieden. Maar het zijn vooral producten die de kwaliteit van de L&D professie continu uitdagen en verhogen.

Psychologische veiligheid in jouw organisatie!

Psychologische veiligheid. Een hot topic, maar ook lastig vast te pakken. Wanneer voelt iemand zich nu veilig en hoe kan je hier als organisatie of als manager aan bijdragen. Afgelopen jaar heeft Henriette binnen Pink Coat de certificering tot Practitioner Psychological Safety afgerond. Hiermee mag zij assessments afnemen en workshops geven om de psychologische veiligheid op basis van dat assessment verder te verhogen. Het product bestaat uit:

  • Een assessment waar op team niveau een PSI uitkomt (een Psychological Safety Index)
  • Een workshop van 2 uur met het gehele team

 

Voor jouw team

We bieden dit aan voor een zeer aantrekkelijke prijs, omdat we geloven dat psychologische veiligheid er voor iedereen moet kunnen zijn.

 

Bestaat je team uit 5 personen? Dan is de prijs per persoon 150 euro

Bestaat je team uit 10 personen? Dan is de prijs per persoon 100 euro

Bestaat je team uit 15 personen? Dan is de prijs 75 euro per persoon

 

Voor jouw organisatie

Het meten van psychologische veiligheid gebeurt altijd op team niveau. Maar als je het wilt weten voor je organisatie is dat ook zeker mogelijk. Dan kunnen we rapportage draaien die gebaseerd is op de data van alle teams binnen de organisatie. En dat kan natuurlijk ook voor specifieke afdelingen. Neem hiervoor direct contact op met henriette@pinkcoat.nl voor een maatwerk voorstel.

Ben je trainer?

Ben je trainer die een team begeleid waarvan je graag wilt weten hoe het staat met de psychologische veiligheid? Dat kan ook! Henriette neemt het assessment af en bespreekt met jou en het team de resultaten. Zo hebben jullie in de teamontwikkeling nog meer om mee te werken!  Speelt dit bij jou? Neem hiervoor dan direct contact op met henriette@pinkcoat.nl voor een maatwerk voorstel.

Value Proposition Template

Ja, ik ontvang graag het Value proposition Template. (Door het achterlaten van je e-mail adres kom je in ons systeem. Je wordt hooguit 1 - 3 keer per jaar geïnformeerd over zeer interessante dingen. Verder wordt er niets met je gegevens gedaan.)

Whitepaper Value proposition L&D (1)

Infographic Analyseren leervraag

Ja, ik ontvang graag de infographic Analyseren leervraag. (Door het achterlaten van je e-mail adres kom je in ons systeem. Je wordt hooguit 1 - 3 keer per jaar geïnformeerd over zeer interessante dingen. Verder wordt er niets met je gegevens gedaan.)

Infographic Analyseren leervraag

Design Proces format

Ja, ik ontvang graag Design Proces format. (Door het achterlaten van je e-mail adres kom je in ons systeem. Je wordt hooguit 1 - 3 keer per jaar geïnformeerd over zeer interessante dingen. Verder wordt er niets met je gegevens gedaan.)

Design proces_Pink Coat

Let's work on your exciting new project together!