Pink Coat producten

briefcase56-Recovered

Producten. Zo'n ding met een strik eromheen. Onderstaand tref je de producten aan die we over de tijd ontwikkeld hebben.  Je weet wat je koopt en wat je kan verwachten voor een vaste prijs. Het zijn door ons (mede)ontwikkelde producten, waarvan we weten dat er behoefte aan is in de markt en dat wij de expertise bieden. Maar het zijn vooral producten die de kwaliteit van de L&D professie continu uitdagen en verhogen.

Implementatieplan maken

Het is zo lastig! Heb je een mooi programma ontwikkeld of een toffe Learning journey, maar dan ben je er nog niet. In de praktijk kwamen we veel professionals tegen die geen format hadden voor een implementatieplan. Dus hierbij een cadeautje voor jou! En zoals je Pink Coat kent, doen we dat op onze manier. We beginnen met doemscenario’s: wat kan er allemaal fout gaan als we niks zouden doen? Als je die risico’s namelijk omzet, dan heb je eigenlijk je implementatieplan al gemaakt.

Whitepaper Value proposition L&D (1)

Infographic Analyseren leervraag

Ja, ik ontvang graag de infographic Analyseren leervraag. (Door het achterlaten van je e-mail adres kom je in ons systeem. Je wordt hooguit 1 - 3 keer per jaar geïnformeerd over zeer interessante dingen. Verder wordt er niets met je gegevens gedaan.)

Infographic Analyseren leervraag

Value Proposition Template

Ja, ik ontvang graag het Value proposition Template. (Door het achterlaten van je e-mail adres kom je in ons systeem. Je wordt hooguit 1 - 3 keer per jaar geïnformeerd over zeer interessante dingen. Verder wordt er niets met je gegevens gedaan.)

Whitepaper Value proposition L&D (1)

Design Proces format

Ja, ik ontvang graag Design Proces format. (Door het achterlaten van je e-mail adres kom je in ons systeem. Je wordt hooguit 1 - 3 keer per jaar geïnformeerd over zeer interessante dingen. Verder wordt er niets met je gegevens gedaan.)

Design proces_Pink Coat

Ik wil gebeld worden door Pink Coat voor meer informatie