Over ons

Leren is wie wij zijn

Leren is wie wij zijn. Het is waar we mee opstaan, het is waar we over dromen.

Terwijl we binnen organisaties werken aan L&D projecten, leiden we tegelijkertijd ook het team op. Zodat zij leren binnen hun organisatie nog beter kunnen inrichten.

En terwijl we dat doen mogen we zelf ook nog elke dag leren. Over leren. Omdat leren zo mooi is. Omdat leren is wie wij zijn.

If you pay attention, you can learn something every day. 

Henriette Kloots

Leren is wie wij zijn

Pink Coat is een netwerkorganisatie. Geleid door Henriëtte Kloots, maken we gebruik van een sterk en kundig netwerk van professionals. Op het gebied van e-learning, programma ontwikkeling etc.

Henriette wordt in het dagelijkse werk ondersteund door Mariëlle Elsing, die als Personal Assistent zorgt dat alles reilt en zeilt en Henriette altijd op tijd op de juiste plek is.

Sinds januari 2022 is het team uitgebreid met door stagiaire Agnes Czerneicki; masterstudent aan de Universiteit van Utrecht Sociale Gezondheids- en Organisatiepsychologie.

Pink Coat gelooft in duurzame samenwerkingen en sterke partners om zo samen de beste resultaten neer te zetten. Als onafhankelijke internationaal opererende L&D consultancy kunnen wij trots zeggen dat we met iedere aanbieder van leeroplossingen kunnen en willen werken.

Wat we onze klanten bieden

  • Advies

    0%
  • Opleiden en kennis overdragen

    0%
  • L&D design en uitvoer

    0%
Pinkcoat-serivces-02

Ik wil gebeld worden door Pink Coat voor meer informatie