psychologische veiligheid en leercultuur

fearless organization scan logo@4x

Psychologische veiligheid en leercultuur. Beiden een hot topic, maar ook lastig vast te pakken. Wanneer voelt iemand zich nu “psychologisch” veilig en hoe kan je hier als organisatie of als manager aan bijdragen? Wat doe je als iets dat gezegd is in een team ineens in verkeerde aarde valt? En dan leercultuur: Mogen mensen in de organisatie fouten maken? Krijgen ze ruimte om te leren en reflecteren? Wordt hun groei door de leidinggevende voldoende ondersteund? In hoeverre is jouw organisatie echt een lerende organisatie?

Afgelopen jaar is Pink Coat een structurele samenwerking aangegaan en partner geworden van The Fearless Organisation Scan. Wij bieden een tweetal assessments aan. Een voor psychologische veiligheid (De Psychological Safety Index, PSI) en een voor leercultuur. De samenwerking is enorm waardevol gebleken in het meetbaar maken van deze twee abstracte concepten waar organisaties graag mee aan de slag willen!

Wat bieden we nu precies aan?

Psychologische veiligheid:

  • Kennismakingspakket bestaande uit een assessment en 2 uur durende workshop voor 150 euro per persoon in het team

  • Maatwerktrajecten voor teams

  • Analyse van de psychologische veiligheid in de gehele organisatie met debrief op de resultaten

  • InHouse certificeringen voor senior medewerkers en leidinggevenden die binnen een organisatie serieus met Psychologische Veiligheid aan de slag willen.

Ik wil gebeld worden door Pink Coat voor meer informatie

Leercultuur:

  • Analyse van de leercultuur van specifieke afdelingen of de gehele organisatie waaruit concrete adviezen komen ter verbetering van de leercultuur

  • Maatwerk consultancy om te werken aan een lerende organisatie

Ik wil gebeld worden door Pink Coat over leercultuur

Ben je trainer of teamcoach?

Ben je trainer of teamcoach die een team begeleid, waarvan je graag wilt weten hoe het staat met de psychologische veiligheid? Maak je je er zorgen over bij een specifiek team? Dat kan ook! Henriette neemt de het assessment af en bespreekt met jou en het team de resultaten. Zo zoeken jullie samen de verdieping op in de team coaching!

Ik wil gebeld worden door Pink Coat over psychologische veiligheid voor team coaching