Enthousiaste L&D professionals gezocht!

De organisatie
Sinds oktober 2015 is Pink Coat de partner van het Learning & Performance Institute (the LPI) in de Benelux. The LPI is een branche organisatie voor Learning & Development, gestart in de UK en inmiddels actief in vele landen. De organisatie levert diensten voor iedereen die werkzaam is binnen de L&D branche. Meer info is te vinden op de website: www.thelpi.org
Op dit moment hebben we in Nederland/Belgie een groeiend netwerk, organiseren we jaarlijks diverse succesvolle evenementen en, reizen we regelmatig zelf of met klanten naar de UK voor events van de LPI die bijdragen aan onze ontwikkeling. We zijn trots dat sinds 2015 al 7 organisaties het keurmerk (de accreditatie) van de LPI mogen dragen. Om onze ambitie verder uit te breiden, zijn we dringend op zoek naar versterking in de Benelux!

Wie hebben we nodig?
We zijn op zoek naar enthousiaste L&D professionals, die een woordje Engels kunnen spreken, om ons flexibele team te komen versterken. Ons gezamenlijke doel is om L&D als vakgebied naar een hoger niveau te brengen in Nederland. Wij zien dat de manier om dit te bewerkstelligen is om de LPI groter te laten groeien in de Benelux . Er zijn veel rollen mogelijk om hier aan bij te dragen:

• Uitbreiden van het netwerk in Nederland
• Diverse marketing activiteiten
• Organiseren van events voor L&D

Maar we staan ook open voor jouw ideeën! Een doelstelling staat voorop: de LPI bekender maken in de Benelux en daardoor samen de kwaliteit van L&D blijven verhogen.

Wat levert het jou op?
Je wordt onderdeel van het netwerk van de LPI. Dat geef je toegang tot een grote hoeveelheid grote denkers in het werkveld die verbonden zijn aan de organisatie. Je hoort als eerste wat er nieuw is en wat er speelt binnen ons mooie vakgebied. Daarnaast help je bouwen aan een organisatie die hele stevige wortels heeft in de UK en die nog de start up energie heeft in Benelux. De specifieke details van de samenwerking bespreken we graag persoonlijk. Je kan deze rol prima naast je werk doen of als een van jouw activiteiten als freelancer. Wat voorop staat is dat je zelf kan bepalen hoeveel tijd je erin steekt. Hoe meer je erin steekt hoe meer je ervoor terug krijgt. Zowel financieel als voor je eigen ontwikkeling en netwerk.

Heb je interesse of wil je meer weten, stuur dan een email naar henriette@pinkcoat.nl.