Henriette Kloots genomineerd voor The Learning Innovator Award 2017

Henriette Kloots werd, zoals je aan de foto kan zien vlak voor haar verlof, genomineerd voor The Learning Innovator Award 2017. Haar werk als Partner Benelux en Global Channel Manager voor de LPI (Learning and Performance Institute) was de voornaamste reden voor deze nominatie. De afgelopen jaren heeft Henriette al meerdere organisaties mogen accrediteren en heeft zij zich enorm ingezet in de wereld van Learning and Performance. Het verhogen van de kwaliteit van de branche is haar voornaamste focus en energiebron.

Ze mocht onderstaand juryrapport in ontvangst nemen.

“Henriette is genomineerd vanwege het feit dat ze in 2016 objectief en onafhankelijk non-profit brancheorganisatie Learning & Performance Institute naar Nederland haalde. Volledig thuis in de laatste trends en uitgegroeid tot de expert als het om leren en performance gaat. Zij krijgt dingen voor elkaar.

Klinkt simpel, maar is zeker bewonderenswaardig. Vanuit een hoog abstractieniveau denken, maar met de voeten in de klei. Henriette is een voorbeeld van een ambassadeur op het gebied van Leren en Ontwikkelen.

Met een enorme drive en ambitie gaat ze graag in gesprek over nieuwe vormen van leren. Door haar werk bij LPI (accrediteren), levert ze een belangrijke bijdrage in het professionaliseren van online leren…” 

Hans Schuurmans, CEO SkillsTown
Jury “Learning Innovation Award”

Als Pink Coat zijn we natuurlijk ontzettend trots dat het werk dat we doen gezien wordt. Deze nominatie is extra bijzonder omdat Henriette door de branche is voorgedragen. Het is een enorm stimulans om het werk dat we doen voort te zetten en ervoor te zorgen dat we ons in blijven zetten voor de kwaliteit van L&D.