Screen Shot 2018-11-30 at 15.18.59

Geef ons jouw L&D uitdaging!

Al onze samenwerkingen starten met een uitdaging bij de opdrachtgever. Een organisatie heeft een uitdaging op het gebied van opleiden. En laat dat nou eens zijn waar wij enorm blij van worden! ­čÖé

We helpen vervolgens mee aan het analyseren van de uitdaging, het ontwikkelen of verbeteren van de oplossing en de implementatie. Tegelijkertijd ontwikkelen we jouw team, waardoor je als organisatie nog sterker wordt in leren.

KWALITATIEF HOOGWAARDIGE CONSULTANCY

Waar moet je zoal aan denken als we het hebben over L&D uitdagingen?

 • Analyseren van een opleidingsvraagstuk of traject

 • Innovatie op het gebied van leren
 • Formuleren van een visie op leren
 • Bepalen van een learning & development strategie voor jouw organisatie
 • Implementatie van diverse projecten op het gebied van L&D
 • Bouwen van academy's

Workshop Value Proposition L&D

Wat blijkt het lastig! Je toegevoegde waarde laten zien van jouw Learning & Development team. Wij helpen!

De methode die we gebruiken voor het bepalen van de propositie van jouw team is een combinatie van Design Thinking tools en geïnspireerd door het welbekende Business Model Canvas. In de workshop gaat het vaak om een van de volgende vragen:

 • Welke impact hebben we eigenlijk op de organisatie?
 • Welke activiteiten doen we nu en wat zouden we moeten doen om nog beter aan te sluiten bij de organisatiedoelen ├ęn de business/werkvloer?
 • Hoe maken we duidelijk wat we doen en welke toegevoegde waarde we als team hebben?

Omdat de kracht zit in de workshop mag je het format gratis aanvragen. (Door het achterlaten van je e-mail adres kom je in ons systeem. Je wordt hooguit 1 - 3 keer per jaar geïnformeerd over zeer interessante dingen. Verder wordt er niets met je gegevens gedaan)

Graag een workshop van 4 uur, (ook online in 2 x 2 uur) waarbij jouw impact mooi inzichtelijk wordt door kritische vragen van ons team? Vraag hieronder je workshop aan!

Aanvraag Workshop Value Proposition L&D

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Let op: De gegevens uit dit contactformulier worden NIET in een database op de website opgeslagen en worden alleen gebruikt om in contact te komen met jou.

Je moet de voorwaarden accepteren.
Whitepaper Value proposition L&D (1)

Ja, ik ontvang graag het Business Model Canvas Value Proposition L&D. (Door het achterlaten van je e-mail adres kom je in ons systeem. Je wordt hooguit 1 - 3 keer per jaar geïnformeerd over zeer interessante dingen. Verder wordt er niets met je gegevens gedaan.)

Workshop Analyseren leervraag

Erg populair is onze analyse workshop. Daarom zetten we die graag even in de spotlight.

Het is een combinatie van Design Thinking en elementen uit diverse analyse tools. In de workshop gaat het vaak om een van de volgende twee vragen:

 • Ik heb een uitdaging op het gebied van leren/presteren en geen idee hoe ik het op moet lossen
 • Ik heb een opleidingsvraagstuk, maar wil graag samen analyseren en vormgeven wat de inhoud en vorm van het leerproduct gaat worden

Omdat de kracht zit in de workshop mag je de infographic gratis aanvragen. (Door het achterlaten van je e-mail adres kom je in ons systeem. Je wordt hooguit 1 - 3 keer per jaar geïnformeerd over zeer interessante dingen. Verder wordt er niets met je gegevens gedaan)

Na jaren van ervaren hebben we nu een gedegen workshop van 4 uur, waarbij je met een goede eerste opzet van je learning product ├ęn alle leeruitkomsten naar buiten loopt. Meer weten of meteen een workshop boeken? Vraag hieronder de workshop aan!

Aanvraag Workshop Analyseren leervraag

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Let op: De gegevens uit dit contactformulier worden NIET in een database op de website opgeslagen en worden alleen gebruikt om in contact te komen met jou.

Je moet de voorwaarden accepteren.
Infographic Analyseren leervraag

Ja, ik ontvang graag de infographic Analyseren leervraag. (Door het achterlaten van je e-mail adres kom je in ons systeem. Je wordt hooguit 1 - 3 keer per jaar geïnformeerd over zeer interessante dingen. Verder wordt er niets met je gegevens gedaan.)

Opzet werkzaamheden

Zoals in dit model weergegeven bestaat voor ons het werk uit activiteiten op diverse niveaus. Wat je altijd van ons mag verwachten is een goede analyse, dat we volledig up-to-date zijn, dat we uitdagen en innovatief zijn.

We zijn dol op het formuleren van een visie en strategie voor jouw L&D organisatie die echt hout snijdt.

Voor de design en uitvoer van leeractiviteiten werken we samen met diverse partners in de industrie, zoals Het Trainingsbureau en Extra Trainers en diverse freelance instructional designers.

Let's work on your exciting new project together!