Learning Live: Nieuw concept jaarlijks LPI congres voor Learning & Development professionals

Soms word je door de werkelijkheid ingehaald. Terwijl ik bezig was met een blog over mijn terugkomst na zwangerschapsverlof, spreek ik Ed (CEO) van de LPI. Ik ben natuurlijk echt even van de radar geweest en ben extra enthousiast als hij me vertelt over de nieuwe opzet van Learning Live. Omdat het me echt niet gaat lukken alle contacten op tijd te informeren en veel van jullie zijn op vakantie leek het me slim om er een blog aan te wijden. Omdat dit een kans is die je echt niet wilt missen!

Learning Live
De complete opzet van Learning Live, het jaarlijks congres van de LPI, is veranderd. Vanaf nu is de doelgroep enkel en alleen Learning Managers en het congres vol met oplossingen van hoge kwaliteit en boordevol innovatie voor jouw uitdagingen. Ken je de LPI nog niet, dan vind je hier eerst meer informatie over deze internationale branche vereniging voor L&D. www.yourlpi.org Een aantal dingen zijn zoals je van ons gewend bent, zoals de aandacht voor gesprekken en social learning in plaats van alleen lezingen en praatjes. Maar de opzet is volledig anders. Hieronder leg ik uit wat dit voor jou betekent.

Ben je head of learning?
Als je binnen jouw organisatie verantwoordelijk bent voor leren, dus echt de eindbeslisser, en wilt weten wat er NU speelt in de wereld van L&D, dan is dit je kans! 380 andere “heads of learning” hebben zich inmiddels ingeschreven. En dan hebben we het over jouw peers bij een aantal van de grootste organisaties van de wereld. Jij bent DE doelgroep van het congres en het is volledig ingericht om aan jouw wensen te voldoen. De inhoud van het programma is afgestemd op jouw uitdagingen, van digitale transformaties tot AI en van social learning tot aan performance support tools. Voor zover ik weet is dit het enige congres ter wereld dat zich puur focust op de learning manager! We zullen er met de LPI alles aan doen om ervoor te zorgen dat je de dag erna met nieuwe dingen naar je organisatie terug gaat en nog beter, direct aan de slag kan met het oplossen van uitdagingen waar je misschien al tijden tegenaan liep. En ik vergeet het belangrijkste: Het is gratis! Je betaalt dus alleen voor je vlucht en verblijf!

Ben je aanbieder?
Ik ken geen enkel congres waar je als organisatie een plek kan krijgen inclusief een garantie dat je in ieder geval aan 380 heads of learning wordt voorgesteld. We hebben geen “premium spots” met spreektijd meer, zo hard als het is gegaan, maar zeker nog wel een plek op onze marktplaats. Op die marktplaats, waar je voor een redelijke prijs kan staan, is dus voor jou ook meteen duidelijk dat iedereen die langs komt je doelgroep is. Dat scheelt een boel gesprekken die voor je business niks opleveren 😉 En omdat we een maand voor aanvang zitten weet je dat onderstaande organisaties al gegarandeerd zullen komen. En het goede nieuws is dat je niet geaccrediteerd hoeft te zijn om een plekje te bemachtigen.

Relatie Pink Coat en LPI
Dan nog even wat achtergrond: The LPI is een internationale branche organisatie special voor L&D, met diverse lokale partners. Pink Coat is een van die lokale partners die zorgt voor de instandhouding en uitbreiding van het internationale netwerk van L&D afdelingen, providers en professionals. Maar graag organiseer ik ook altijd wat extra’s. Dus als je als aanbieder of learning manager meegaat/bijdraagt aan het congres zullen we vanuit Pink Coat zoveel mogelijk (netwerk)kansen voor je genereren. Als je meer wilt weten over het congres kan je terecht op de website van de LPI http://learning-live.com/learninglive/ of direct contact opnemen via henriette@pinkcoat.nl. Ook voor je directe aanmelding 😉