PORTFOLIO PINK COAT

Portfolio

De meeste van de opdrachten bij Pink Coat, zoals bijvoorbeeld eentje bij Booking.com liggen onder een geheimhoudingsverklaring en daar mogen we niet over publiceren. Onderstaand vind je daarom een selectie van onze werkzaamheden die we mogen delen van onze opdrachtgevers.

Vomar-logo

Vomar

In 2016 is de samenwerking gestart met Vomar.  De opleidingsmanager van Vomar wilde Pink Coat inzetten voor een onderdeel van het talenten programma. Eigenwijs als we zijn, wilden wij natuurlijk niet zomaar onderdeel zijn van het programma, maar ook naar het programma zelf kunnen kijken. Na een jaar te hebben meegedraaid in het bestaande programma mochten we een volledige redesign doen.

Dat betekende in dit geval: Een analyse van de leeruitkomsten en een aanpassing van het huidige programma. We hebben hierbij direct in kaart gebracht hoe we het programma beter meetbaar konden maken en de impact ervan konden meten. Dat meten wilden we graag op het hoogste niveau doen, dus hoeveel van de talenten stroomt werkelijk door en groeit op de carrière ladder van Vomar.

De samenwerking beviel aan beide kanten erg goed en Vomar heeft toen de opdracht neergelegd voor een langdurigere samenwerking waarbij een van onze L&D professionals ongeveer 1x per 3 weken een dagdeel samen met de opleidingsmanager samen heeft gezeten. Wat we toen mochten neerzetten, zijn we enorm trots op. Na een jaar hebben we:
·      Een pragmatische visie op leren neergezet die door de hele organisatie wordt gedragen
·      Een strategie bepaalt voor een combinatie van allerlei vormen van leren en de juiste begeleiding voor de juiste doelgroep
·      Een aantal communicatie uitingen waardoor het aanbod van het leerhuis nog beter binnen de organisatie kan worden gedeeld

De samenwerking loopt inmiddels nog steeds en de consultancy met minder intensieve support maar wel regelmatig samenkomen werkt bij deze opdrachtgever enorm goed!

icm-logo

ICM

Naast het geven van opleidingskunde en de trainersopleiding voor ICM heeft een van onze learning professionals ook een periode van 6 maanden bij ICM op kantoor ondersteuning geboden. Het innovatie team van ICM had iemand nodig die een aantal projecten zou managen en ook met klanten in gesprek zou gaan over innovatie in leren. Een mooi project wat daar gedraaid is, was een potentiele klant die in eerste instantie opbelde voor het maken van animaties door het digital learning team van ICM. Bij goed doorvragen en een analyse bleek dat ze behoefte hadden aan een opleidingsprogramma met de focus op het onderhouden van parate kennis voor hulpverleners. Zodat mocht er een situatie aan de hand zijn waarbij snel gehandeld moest worden, die kennis paraat zou zijn. Een combinatie van interactieve online modules en toetsing die aansloot op hun eigen simulatie trainingen bleek toen een veel betere oplossing.

big_mapstell-2-26cc9ba2864a6944288ccbd271a520b2

MapsTell

 In 2015 is de samenwerking gestart met MapsTell. MapsTell is een organisatie die producten maakt op het gebied van associatieve cartografie. Een van die middelen is DISC op een kaart. Daarvoor worden trainers gecertificeerd. Dan kunnen zij MapsTell gebruiken in hun eigen trainingen. Er zijn diverse certificerings programma’s bijvoorbeeld om MapsTell in te zetten voor teams. Na diverse opdrachten rondom de ontwikkeling en uitvoering van de programma’s heeft MapsTell sinds 2018 gekozen voor het abonnement. Pink Coat verzorgt nu alle L&D activiteiten voor MApsTell te denken aan:
·      Opleiden van de trainers die de certificeringen uitvoeren
·      Ontwikkeling en doorontwikkeling van certificeringsprogramma’s
·      Kwaliteitsmanagement van de aangesloten trainers
 
Een samenwerking waar we mee dan trots op zijn doordat we samen kunnen bouwen aan de kwaliteit van opleiden door MapsTell.

Ik wil gebeld worden door Pink Coat voor meer informatie